Vurderer du en villmarkstur? Be om vår nye katalog.

 
      Forsiden
      Om Atira
      Kontakt oss
      Opplevelsesreiser
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Galleri
      Utmerkelser
      Generelle betingelser
      Samarbeidspartnere
 

Bjørnejakt, hjortejakt og elgjakt er spennende former for jakt  som Atira arrangerer i nord-Amerikansk villmark. Flotte fiskemuligheter også i Alaska og Canada. Og fantastisk foto-safari.

Villmarksliv med våpen i hånd,  på jakt etter bjørner vekker urmennesket i oss. Det moderne mennesket skal likevel ha  dekket sine behov og ønsker.

Jaktreiser er aktiviteter som krever en seriøs reisearrangør. En jaktreise består for en stor  del av tilfeldigheter satt i system. Når du reiser på jakt- eller fisketur med Atira er det erfarne jegere som har satt standarden. Da er du sikret den gode opplevelsen.Vi er medlem av:


Se etter reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer SKAL markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt, samt garantistillers navn skal framgå.  Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke RGF-logo  eller tekst  <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn.       NRF er en organisasjon som dekker reisebyråer, reisearrangører, transportører og andre bedrifter som jobber inn mot det nasjonale og internasjonale reiselivsmarkedet. 
 Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.        BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur    


 - samt:

Nr 1 innen reiseforsikering, - en del av if... ALLE reisearrangører er lovpålagt å tilby en reise- og avbestillingsforsikring!
representant for
Europeiske.

Sjekk ut andre spennede reisemål på Opplev Verden.
et medlem av OpplevVerden.no

 

   
 

Om Atira:

Visjon:
Atira jakt- og fiskereiser skal være en ledende leverandør av trygge reiser basert på et spennende konsept av høy kvalitet.

Konsept:
Turene arrangeres i mindre grupper, med tilpassing etter kundens behov.
Reisen skal sikre kunden en minneverdig opplevelse av villmark og spenning.

Vi gjør det enkelt for deg å realisere drømmen, fra planlegging av tur, til ferdig jakt- eller fisketrofe i Norge. Og gode minner. Alt etter ditt ønske.

Norsk reiseleder følger de fleste fellesarrangement. Alle våre reisemål er nøye kvalitetssikret og godkjent av oss i forkant.

 

 

Firmaendring:
Fra og med 2005 har Villmark Jakt og Fiskereiser as og Atira as har slått seg sammen under navnet Atira jakt- og fiskereiser.

 

For å gi våre reisende de beste opplevelser har vi kun tatt det beste fra hvert selskap, samt lagt vekt på å utvikle produkter for den skandinaviske reisende enten du er fotointeresert, naturelsker,  jeger, fisker eller spenningsøker.

 


Produkter:
Produktsortimentet spenner fra tilpassede familiereiser til ultimate spenningsreiser etter grizzly. Ønsker du deg rideferie i Rocky Mountain kombinert med storbyferie, laksefiske i en av verdens beste lakseelver, vinterjakt på puma, rafting på strie elver i Alaska eller jentetur med kano med fiske og jakt for matauke med kvinnelig reiseleder? Spør oss om ditt turønske. Kanskje vi har turen for deg?

 

Fototurer for aktive fotografer arrangeres i Denali, rafting med erfaren instruktør eller hva med en annerledes bondegårdferie; høyfjellsranch med 40 hester?

 

Vi har flere områder å velge blandt, og de er plukket blant de beste i nord-Amerika, og vi kan tilby jakt på svartbjørn, grizzly, ulv, elg, hjort, puma, woodbison og flere andre viltarter.

 

Og laksefiske i Kitimat og Skeena river eller havfiske utenfor Vancouver Island. Vi har også safari med ørretfiske i fjellvann i Rocky Mountain. Eller fiske i Alaska med den ultimate villmarksfølelsen.

 

 

Sikkerhet: 

Og for din sikkerhet... - vi er selvfølgelig medlem av Reisegarantifondet. Se alltid etter RGF-logoen! Er du i tvil om reisearrangøren er medlem gå til www.rgf.no og sjekk om det foreligger gyldig lovbestemt medlemskap.

I tillegg er vi medlem av Pakkereisenemda, BraVO bransjeforening og autorisert agent for Europeiske forsikring.

 

 

Vi realiserer drømmer, - når kvalitet teller!

                              Tilbake til forsiden...

 
  Antall besøkende:   337270
  Sist oppdatert:   25.10.2013
     

Vår neste messedeltagelse:

Hvorfor var ikke Atira på Villmarksmessen 2012?
Klikk her.

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap her.


Fra tid til annen blir RGF-fondet gjort oppmerksom på ulovlig virksomhet da pakketurer selges uten at garanti er stilt.  Markedsførere av pakketurer er forpliktet til å opplyse hvem som er arrangør og om arrangøren har stilt lovpålagt garanti.

Sjekk RGF for nyheter om reisearrangører  Jakt, fiske og foto.

Til hest i Rocky Mountain på jakt etter det gode liv...

Jakt:                                     
- Smygjakt i British Columbia   
- Jakt fra hest i Rocky Mountain
- Bjørnejakt med bue i Alberta  
- Jakt fra kano i Siikany River   
- Jakt på rekordbjørn i Alberta 
 

En av de mange fantastiske fargeskuene i Canadisk natur...
Fiske:                                    
- Elvfiske i Skeena & Kitimat    
- Havfiske ved Vancouver Island
 - Ørretfiske i Rocky Mountain    
  - Eksklusivt 7dg"fly in"-fiske, BC  
 
På vandring til fots med følgesvenn...

Fotosafari:                             
- Ridetur i Rocky Mountain      
- Kanopadling i Siikany Chief   
- Tematurer: foto